جدا از تبلیغات بنظرم یکی از بهترین سی ام اس ها جوملا هست .
هر چند گسترش دهنده های قوی الحاقی در رابطه با سئو مثل sh404 که حتی امکان url فارسی را به کاربر می ده براش وجود داره...با این وجود خود جوملا بطور پیشفرض یکی از بهترین و کارامد ترین سیستم های سئو رو داره...اگه کسی تبلیغشو می کنه حق داره چون در سایت رسمی جوملا بیش از 5000 گسترش دهنده تایید شده و تست شده براش وجود داره ...
منتها در کمال احترام , اگه بلد نیستیم باهاش کار کنیم یا مسائل امنیتی رو رعایت نکنیم یا هاست نامناسب انتخاب کنیم نباید گردن جوملا انداخت...جوملا یک حداقل نیازهایی داره و یک حداقل مسائلی داره که باید رعایت کرد .
نمونه یک سایت پارس جوملایی
اینجا می تونید ببینید ... به ادرس لینک ها نگاه کنید (پیشفرض خود جوملا)
پیشنهاد می کنم برای اطلاعات بیشتر به انجمن های پارس جوملا سری بزنید ... فکر کنم کمی از برنامه نویسی سرشون بشه...
موفق باشید
تاريخ عضويت: 03 Sep 2010 ارسالها: 3 محل سكونت: دبی - امارات
من وردپرس رو پیشنهاد می کنم چون هم دارای محبوبیت جهانی هست، تیم های متعددی روش کار می کنند، قابل گسترش هست، پشتیبانی خوبی داره، راحت فارس میشه، SEO Friendly هست، کد باز هست و غیره.
سیستم های متفرقه اصلا خوب نیستندو مخصوصا این دیتالایف که من برای اولین بار در این فرو با او آشنا شدم و کمی بررسی کردم. من ندیدم کسی ازش با رضایت کامل صحبت کنه. مخصوصا که وب سایت اصلی اون به زبان روسی هست!
من وردپرس رو پیشنهاد می کنم چون هم دارای محبوبیت جهانی هست، تیم های متعددی روش کار می کنند، قابل گسترش هست، پشتیبانی خوبی داره، راحت فارس میشه، SEO Friendly هست، کد باز هست و غیره.
سیستم های متفرقه اصلا خوب نیستندو مخصوصا این دیتالایف که من برای اولین بار در این فرو با او آشنا شدم و کمی بررسی کردم. من ندیدم کسی ازش با رضایت کامل صحبت کنه. مخصوصا که وب سایت اصلی اون به زبان روسی هست!